Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2007 10:00 - Костадинов - прихващач на подрастващи фенове
Автор: kingfootball Категория: Спорт   
Прочетен: 814 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.10.2007 10:32


image

От Топспорт.бг

Играчът на Хартс рекламно лице на благотворителна организация

Младият български нападател на шотландския Хартс Бранимир Костадинов стана част от екипа за привличане на фенове към каузата на клуба на деца от училищата в Единбург.

Преди месец „сърцата” стартираха мащабна програма за подпомагане на училищния футбол, а от две седмици следобедна закуска и среща с децата от първи до трети клас, за да бъдат приобщени към цветовете на клуба още от ранна възраст.

На срещите с малчуганите активни участници са някои от играчите на Хартс, които според направено проучване на отдела за комуникации и връзки с обществеността са с най-висок рейтинг сред любимците на публиката. В групата на  най-обичаните попадна и 18-годишният софиянец Бранимир Костадинов, който вече направи първата си среща с бъдещата агитка на стадион "Тайнкасъл".

Той и още петима негови колеги, раздадоха подаръци и автографи на децата. Снимаха се и играха с тях, след следобедната закуска в четвъртък. Освен това на всеки домакински мач Хартс кани част от тези деца на стадиона, за които са осигурени специални места.

Междувременно повече от месец Бранимир е рекламно лице на шотландската благотворителна компания „Хармони емплоймент”, чиито социални проекти излизат трайно извън рамките на Високата земя и се реализират, включително в Източна Европа, Азия и Африка.

Снимката на Бранимир и името на компанията повече от месец е начело на традиционните брошури (програмки) за домакинските мачове на Хартс с тираж над 20 000. По този начин се дава възможност на компанийте, освен преследването на собствените си рекламни цели, да подпомагат издаването на програмките, към които британците са истински пристрастени.

Фирмата получава две ВИП места с ВИП сервиз, а играчът има приятното задължение в края на сезона да подари своя фланелка с автограф и благодарствено писмо за оказаната помощ на клуба.

Досега изцяло откупени рекламни лица за целия шампионат са тези на шотландеца Роби Нелсън, на ганайския национал и втори капитан на африканците Ларея Кингстън, на литовеца Мариюс Залукас и на Бранимир Костадинов. Лицата на някои от играчите са откупени за по-къси периоди от време, поради високия стандарт на тарифите.






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kingfootball
Категория: Спорт
Прочетен: 361860
Постинги: 37
Коментари: 292
Гласове: 697
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930